Chrysalis

Haberdashery were commissioned by the Soho-based charity 'The House of St Barnabas' to design a bespoke lighting sculpture for their new private members club in Soho Square. Our 6 metre high sculpture is situated in the main foyer of the building and comprises of 50 photo-etched brass leaves built into an energetic spiralling formation, complimenting the incredible Rococco interior of the Grade 1 listed Georgian building.

Each brass leaf features visual elements to reflect the history and ethos of the not-for-profit private members club whose mission is to support London's homeless back in to work. With frescos commissioned around the grand stairwell to echo the energy and movement of the work, we are over the moon to have a sculpture we are so proud of in a beautiful space owned by an organisation whose cause we believe in.

Asprey Collaboration Luminary